För alla er som följt Pioneer of the Year och deltagarnas framgång, här kommer texten som gått ut i pressreleasen.

Andreas Liljendahl från Worldfavor.com blev på måndagskvällen Pioneer of the Year 2011. ”Vi använder kraften i sociala medier för att hjälpa företag att bli bättre på att vara goda.” Så beskriver Andreas det vinnande konceptet. Juryn motiverar segern med att ”Worldfavor.com går globalt från dag ett. Det avgjorde tävligen.”

”Det känns underbart! Jag och alla i Worldfavor.com har arbetet otroligt hårt. Det är obeskrivligt att få bekräftat att det man gör engagerar så många människor”. Så beskriver Andreas känslan att bli Pioneer of the Year 2011. Om framtiden säger han ”Nu är det fullt ös som gäller. Vi ska rida på den här vågen och få så många företag som möjligt världen över att börja arbeta med socialt ansvarstagande”.

Genom segern får Andreas, förutom 20 000kr, tillgång till 30 kontor i sex världsdelar, en professionell mentor och ett globalt affärsnätverk.

”Andreas och teamet bakom Worldfavor.com satsar på att gå globalt från dag ett. De har byggt upp en plattform där individer ser vilken skillnad de gör.” – Kent Edquist, juryns ordförande och Executive Director för The HUB World Association. ”Pioneer of the Year är en tävling i framtidens entreprenörskap. Nyckelfaktorerna är en kombination av ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Pioneer of the Year har engagerat 22 500 unika besökare under finalen och dragit in över 6000 röster via Facebook – Helt otroligt” fortsätter Kent Edquist

På delad andra plats i Pioneer of the Year 2011 kom Magdalena Zeijlon från MR-piloterna och Simon Flato från Sustainergies.

Kontaktuppgifter
Andreas Liljendahl, Pioneer of the Year 2011
andreas@worldfavor.com
0767-75 55 33

Sven Heijbel, projektledare för Pioneer of the Year
sven@poty.se
0735-85 26 43

Andreas Liljendahl tillsammans med tvåorna Simon Flato och Magdalena Zeijlon

Sebastian Stjern
- Entreprenör och föreläsare
Grundare av The Fair Tailor