Deinoff + Marcus next11 Berlin 2011 DataLove

Vårens mötesplatser för alla intresserade av internet börjar på dessa ställen, oavsett om du är intresserad av internet, affärer eller startups. Här finns det gott om utrymme för att finna nya affärsmässiga idéer som bidrar till att utveckla din affär.

Västkustens digitala stolthet, två dagar digital frammåt-anda.

Webbdagarna, Stockholm
22-23 Mars 2012. För dig som arbetar med digitala kanaler. Plattform för entreprenörer, affärsutvecklare, informatörer och företagsledning såväl som kommunikatörer skapar vi vid varje tillfälle en unik plattform för inspiration, kunskap, nätverkande och nya digitala affärsmöjligheter.

SSES Startup Day, Stockholm
21 Aprill. Brilliants SSES håller StartUp Day 2012. SSES School of Entrepreneurship är ett samspel mellan KTH, Stockholms Univeristet, Handelshögskolan i Stockholm, och Konstfack, med mål att skapa nya gränsöverskridande samarbeten. Konferansen är öppen för allmänheten.
Eventet finns även på Plancast.

Next 2012, Berlin
8, 9 May 2012. Den europeiska konferansen baserad i Berlin, erbjuder två dagar fulla av nyheter. De flesta spåren är på blandat engelska och tyska (6/7 parrarellt löpande konferans scener) och den sista är helt på engelska, med högkvalitativa föreläsningar som håller en upptagen bägge dagar.

Foto: Heidi Harman. Bild på Martin Deinnoff och herr Marcus (Creuna) som höll en session på NEXT 2011.